Bedrijven Gelderse Business Club

Adema Sleutelspecialist

Adema Sleutelspecialist

De Sleutelspecialist Adema & Zn. is een echt familiebedrijf, zoals de naam al doet vermoeden. Wij hebben vestigingen in Enschede en Zutphen. Sinds 1973 zijn we uitgegroeid tot ware specialisten op gebied van sloten, kluizen en beveiliging.

Ook kunt u bij ons terecht voor grafische opdrachten zoals het maken van naamplaten, plakletters, stickers, aanduidingsborden, bewegwijzering, etc. Dit alles een in keur aan materialen in allerlei uitvoeringen, ook natuurlijk met uw logo of in uw huisstijl. 

Met vijf medewerkers in Enschede en vijf in Zutphen bestrijken wij een groot gebied in het oosten van Nederland. In onze winkels maken we de meeste sleutels direct bij en kunnen we alle denkbare sleutels leveren. De buitendienst houdt zich onder meer bezig met het openen en plaatsen van allerhande kluizen en sloten. Er wordt bij ons gebruik gemaakt van kwaliteitssloten, zoals Kaba, Mul-T-Lock, Nemef, EVVA, etc.


Ook het leveren van sluitsystemen en toegangscontrole systemen van klein tot groot en de nalevering en het onderhoud van deze systemen is in goede handen bij de Sleutelspecialist. Sluitsystemen worden in zowel Zutphen als Enschede in eigen beheer geassembleerd. Of u nu een kluis wilt laten openen of aanschaffen, uw (bedrijfs-) pand beter wil beveiligen, of u bent per ongeluk buitengesloten: De Sleutelspecialist Adema & Zn. lost het met de juiste vakkundigheid en jarenlange ervaring voor u op. De winkels zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-17.30 uur en op zaterdag van 9.00-12.30 uur.

Adresgegevens

  • Adema Sleutelspecialist
  • Laarstraat 13
  • 7201 CA Zutphen

Leden werkzaam bij Adema Sleutelspecialist

Bart Adema

Bart Adema


Directeur/eigenaar

Lees meer over Bart

Bedrijfslocatie