Bedrijven Gelderse Business Club

Alfa Accountants & Adviseurs

Branche: Bedrijfskundig advies en Accountancy
Alfa Accountants & Adviseurs

Welkom bij Alfa in de Achterhoek! Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor om de hoek. Een pluspunt daarbij is dat we de taal spreken van de ondernemers uit de regio Achterhoek. Wij hebben inmiddels 4 kantoren in de regio: Aalten, Winterswijk, Zutphen en Zelhem.

Onze visie

We willen de resultaten van ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Wij zijn trots op het feit dat we in 2015 zijn verkozen tot het meest innovatieve MKB kantoor in Oost Nederland. In 2019 zijn wij als Alfa Accountants en Adviseurs cluster Achterhoek winnaar geworden van de Sterkste Schakel Trofee 2019 in de categorie 'Dienstverlening' in de regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Mooi man!

Ons doel

Ons doel is om ondernemende  mensen zo goed mogelijk te helpen om gezond en duurzaam te groeien. We kijken waar u staat, houden rekening met trends en ontwikkelingen zoals economische vooruitzichten, digitalisering, innovatie en duurzaamheid en helpen ondernemers graag vooruit met kennis en het leggen van verbindingen. Met goede accountants, fiscalisten, bedrijfskundigen en adviseurs. Het feit dat Alfa een sterk landelijk netwerk vormt en veel kennis in eigen huis maakt dit nog sterker.

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Een groen kantoor

Alfa wil een duurzame en positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Naast duurzame kantoren gaan we op een verantwoorde manier om met onze klanten, medewerkers en omgeving. Alfa Accountants en Adviseurs is sinds 2014 officieel B Corp gecertificeerd. Daarmee is Alfa aangesloten bij de internationale groeiende groep van bedrijven die behalve winst ook nadrukkelijk duurzame en sociale doelstellingen nastreven. B Corp staat voo ‘best corporations’. Wereldwijd zijn er inmiddels bijna duizend organisaties in meer dan dertig landen gecertificeerd. 

Volg ons op Linkedin @AlfaAccountantsen Adviseurs Cluster Achterhoek

Adresgegevens

  • Alfa Accountants & Adviseurs
  • Ericaweg 11
  • 7021 PB Zelhem

Contactsgegevens

Alfa Accountants & Adviseurs in beeld

Leden werkzaam bij Alfa Accountants & Adviseurs

Arjan Kruisselbrink

Arjan Kruisselbrink


Directievoorzitter

Lees meer over Arjan

Bedrijfslocatie