Bedrijven Gelderse Business Club

Avenarius Hotel Restaurant

Avenarius Hotel Restaurant

Al jaren is Avenarius synoniem aan gastvrijheid en hoge kwaliteit. Tot ver buiten de Gelderse Achterhoek. Het staat voor puur genieten op culinair gebied. 

In ons restaurant kunt u culinair genieten van bijvoorbeeld in de wildperiode heerlijk wild eten. Wat dacht u van Spaanse tapas in onze tapasbar. Een arrangement, overnachting of diner in Hampshire Hotel Avenarius boekt u het snelst online. De combinatie van hotel, restaurant en multifunctionele zalen maakt Avenarius tot een ideale plek voor seminars, vergaderingen, workshops, presentaties, feestelijke bijeenkomsten en recepties. Hier kunt u uw cursisten, relaties en gasten op voortreffelijke wijze ontvangen. Dit alles in een sfeervolle bosrijke omgeving met het bekende coulisselandschap van Ruurlo binnen handbereik. 

Onze Orangerie bij Kasteel Huize Ruurlo is dé lokatie om te trouwen, te feesten, een babyshower en recepties te geven, maar is ook bij uitstek geschikt voor vergaderingen, seminars en workshops of heerlijk te brunchen. Er is ruimte voor 30 tot 300 personen.

Adresgegevens

  • Avenarius Hotel Restaurant
  • Dorpsstraat 2
  • 7261 AW Ruurlo

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij Avenarius Hotel Restaurant

Bedrijfslocatie