Bedrijven Gelderse Business Club

Buro MK BV

Buro MK BV

Buro MK is dé specialist voor werken in zorg en welzijn, voor werkgever en werknemer!Onze intercedenten combineren hun kennis van de uitzendbranche met hun eigen ruime ervaring in de zorg- en welzijnssector. Hierdoor brengen wij vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar.

Voor werkgevers gaan wij op zoek naar de beste professionals. Flexibele, enthousiaste mensen en bovenal deskundig, zodat de kwaliteit van uw zorg op hoog niveau blijft!

Voor werknemers hebben wij ook veel persoonlijke aandacht. Wij zoeken naar een werkplek die echt bij je past, zodat jij je werk goed en met plezier kunt doen!

Wij bemiddelen in de branches jeugdzorg, justitie, verpleeg- en verzorghuizen, GGZ, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, onderwijs en gemeenten. Op zoek naar gemotiveerde medewerkers of een uitdagende baan in de zorg? Bij Buro MK ben je op het juiste adres!

De doelgroepen waar we mee werken: Jeugdzorg, Justitiële instellingen, Verpleeg- en verzorghuizen, Geestelijke gezondheidszorg, (Verstandelijk) gehandicaptenzorg, Verslavingszorg.

Adresgegevens

  • Buro MK BV
  • Piet Heinstraat 7
  • 7204 JN Zutphen

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij Buro MK BV

Murat M. Nergiz

Murat M. Nergiz


Directeur/Eigenaar

Lees meer over Murat

Fatos Recepoglu

Fatos Recepoglu


Directeur/Eigenaar

Lees meer over Fatos

Bedrijfslocatie