Bedrijven Gelderse Business Club

Certigon B.V.

Branche: Software ontwikkeling
Certigon B.V.

Certigon is ontstaan uit het gedachtegoed van Amko Hartman. De CEO van Certigon heeft jarenlang zijn diensten aangeboden als freelancer. Hij heeft bij veel bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. In deze tijd heeft hij veel technische oplossingen gezien, gemaakt en uitgedacht, buiten deze technische ervaring heeft hij ook veel branchespecifieke ervaring opgedaan. Deze ervaring heeft vooral zijn visie op software gevormd. Amko zegt altijd dat software voor jouw organisatie moet werken en dat jouw organisatie niet voor de software moet werken. Certigon wil graag softwareoplossingen voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken, voor zowel grote als kleine bedrijven.

Growing to mature software

Zijn missie om maatwerk software bereikbaar en betaalbaar te maken voor bedrijven, heeft Amko in 2013 samengebracht in Certigon. “Certigon” is Esperanto voor “zekerheid”. Door goede software te maken die met jouw organisatie mee kan groeien (growing to mature software) zet je in de huidige tijd het fundament van je organisatie neer. Hiermee creëer je de zekerheid dat de softwareoplossing met jou mee kan groeien. Goede software zorgt voor goed datamanagement en ondersteuning van de bedrijfsprocessen, zodat de organisatie te allen tijde de juiste beslissingen kan nemen.”, aldus Amko Hartman.

Betaalbare maatwerk software voor bedrijven die een goed fundament willen

Maatwerk software hoeft niet te betekenen dat software helemaal vanuit “niets” moet worden ontwikkeld. Kijk eerst naar het doel dat bereikt wil worden met de ondersteuning van software. Op basis van dit doel wordt er samen met de klant een plan gemaakt. In dit plan kan naar voren komen dat er standaard software ingezet kan worden met hiertussen koppelingen, een oplossing met gedeeltelijk standaard software en maatwerk software óf een volledig klant specifieke maatwerk oplossing. Dit betekent dat bedrijven niet altijd veel geld hoeven uit te geven aan de ontwikkeling van compleet nieuwe softwareoplossingen voor hun specifieke wensen, maar dat het doel van de klant centraal blijft staan. De software moet ondersteunend zijn.

Certigon als strategisch partner

Veel mooie nieuwe initiatieven op het gebied van innovaties komen vaak voort uit ideeën geboren uit de ervaringen van de kleinere ondernemers of personen die zien dat iets anders kan (disruptive innovation). Om deze ideeën te kunnen implementeren in een groeiend of startend bedrijf is een goed software fundament vereist. Certigon wil en kan een bijdrage leveren aan deze ondernemersgeest door met de ondernemers mee te denken en zo samen tot de beste oplossing te komen passend binnen het beschikbare budget. Certigon houdt altijd rekening met toekomstige groei van de organisatie, zodat de oplossing die is geïmplementeerd ook mee kan blijven groeien. Maar hier blijft het niet bij wat Certigon betreft, Amko Hartman stelt: “Software moet je blijven onderhouden en updaten, alleen al om te kunnen blijven voldoen aan de AVG wetgeving. Een bedrijf ontwikkelt zich continue, de software die gebruikt wordt moet hierbij blijven passen en up-to-date blijven. Wij nemen software graag in beheer en denken mee als strategisch partner”.

Resultaat telt

Door maatwerk software binnen handbereik te brengen van ondernemers kan Certigon bijdragen aan het voortbestaan van de eeuwenoude ondernemersgeest van Nederland. Dat de werkwijze van Certigon werkt wordt bewezen door klantenportefeuille die Certigon inmiddels heeft opgebouwd. Deze duurzame relaties bouwt Certigon op door kwaliteit leveren, heldere afspraken maken en “korte lijnen” houden.

Growing to mature software: Goede software die met jouw organisatie mee kan groeien!

Adresgegevens

  • Certigon B.V.
  • Sutton 15
  • 7327 AB Apeldoorn

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij Certigon B.V.

Amir Sabirovic

Amir Sabirovic


CEO

Lees meer over Amir

Bedrijfslocatie