Bedrijven Gelderse Business Club

Dutch Canadian Food Line

Dutch Canadian Food Line

Visgroothandel Dutch Canadian Food line heeft zich gespecialiseerd van kreeft tot schol. Het klantenbestand spreidt zich uit van tweesterren- zaak tot eetcafé. Het bedrijf werd 20 jaar geleden gestart als import bedrijf van levende kreeft vanuit Canada.

Bij de levering van kreeft werd ons steeds meer gevraagd om andere vissoorten. Doordat wij dagelijk onze kreeften in IJmuiden, Scheveningen en Den Helder moeten afleveren, zijn wij ook verzekerd van verse vis rechtstreeks van de afslagen, tevens komen twee maal per week leveringen uit Noorwegen, Zweden en Denemarken. Deze worden in onze eigen fileerderij bewerkt. Doordat wij met een klein team werken kunnen wij constant top kwaliteit leveren. Door veel contact met onze klanten kunnen wij direct advies geven over kwaliteit, prijs en wat voor vissoorten aan te bevelen zijn. 

Al onze producten worden volgens HACCP normen verpakt en verstuurd. Het is mogelijk om aan ons zakelijk adres, Zweedsestraat 3b, direct visproducten te kopen, voor bedrijven die zich kunnen laten registreren conform het Makro-concept. 
Openingstijden: 
Wo. t/m vrij.: 09.00 - 14.00 uur 
Zat.: 09.30 - 14.00 uur

Adresgegevens

  • Dutch Canadian Food Line
  • Zweedsestraat 3b
  • 7202 CK Zutphen

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij Dutch Canadian Food Line

Jan Remmelink

Jan Remmelink


Lees meer over Jan

Saskia Remmelink

Saskia Remmelink


Lees meer over Saskia

Bedrijfslocatie