Bedrijven Gelderse Business Club

DWR Notarissen

DWR Notarissen

Het bekende Zutphense notariskantoor Tap Tromp van Hoff gaat verder onder de naam DWR Notarissen. Het betekent een nieuw begin voor het kantoor, met de vertrouwde dienstverlening van notarissen mr. Roderik de Wilde en mr. Geert Jan Renskers. De kracht van het kantoor, ook onder de nieuwe naam: deskundigheid, efficiënte dienstverlening en vooral een zeer persoonlijke aanpak.

Vraagbaak en adviseur van Zutphen en omgeving

De notarissen bieden, ondersteund door een staf van 14 deskundige medewerkers, alle denkbare notariële diensten op het gebied van personen- en familierecht,  erfrecht, ondernemingsrecht en onroerend goed. Daarmee is het kantoor de vraagbaak en adviseur van Zutphen en omgeving voor testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, schenkingen en het afwikkelen van nalatenschappen.

Notaris voor ondernemers

Ondernemers kunnen bouwen op de expertise van DWR Notarissen bij het oprichten van BV’s en andere rechtspersonen, zoals stichtingen en verenigingen, fusies en herstructureringen. Ook voor onroerend goed-transacties bent u aan het goede adres, van de overdracht van uw woning tot splitsing in appartementen en andere juridische vraagstukken.

Adresgegevens

  • DWR Notarissen
  • Piet Heinstraat 1D
  • 7204 JN Zutphen

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij DWR Notarissen

Roderik de Wilde

Roderik de Wilde


Notaris

Lees meer over Roderik

Bedrijfslocatie