Bedrijven Gelderse Business Club

Feruzzi bv

Feruzzi bv

Warme gepassioneerde gesprekken. Modieus gesneden pakken. Tongstrelende gerechten. Spraakmakend design. Als er één land is waar communicatie z’n hoogtepunt beleeft, is het wel Italië. Daarom heet Feruzzi ook Feruzzi. Een naam die staat voor passie, emotie en beleving. De kunst van communicatie.

Onderzoek

Markten zijn constant in beweging. Dus uw bedrijf moet meebewegen. Weet u wie uw klanten zijn? Biedt u wat uw klanten zoeken? Wat vinden uw klanten belangrijk? Hoe bereikt u hen het beste? Adverteren? Direct mail? Nieuwe media? Iets anders? Of een mix van middelen?

Feruzzi biedt met gedegen onderzoek antwoord op al uw marketingvragen. Zodat u gefundeerd aan de slag kunt.

Strategie

Wie een doel wil bereiken, zal de weg moeten weten. Dat geldt zeker in de marketing. Het team van Feruzzi gaat daarom samen met u op zoek naar het beste strijdplan. Een strategie waarbij we de markt helder in kaart brengen. Verrassende openingen vinden. En nieuwe wegen inslaan om klanten voor u te winnen en vast te houden.

Positionering

Kiezen geeft richting en de nodige concentratie. Daarom houdt de specialisten van Feruzzi zich nadrukkelijk bezig met uw positionering: waar staat u in de markt ten opzichte van uw concurrenten. Wat is uw toegevoegde waarde? Waarom kiest een klant nu juist voor uw product of dienst? Feruzzi helpt u om uw plaats in de alsmaar vollere markt duidelijk te maken en ten volle te benutten.

Marketing

U wilt sterk staan in uw markt. Vasthouden, groeien… winnen. De experts van Feruzzi staan aan uw zijde. Als sparring partner voor alle communicatiedisciplines in uw marketing beleid. Gedreven, betrokken en veelzijdig. Vernieuwend en continu met oog voor kwaliteit. Zo dragen we bij aan úw resultaat.

Concept en creatie

Om tussen uw concurrenten op te vallen, moet u boven hen uitsteken. Daarom vertalen de vernieuwende denkers van Feruzzi uw marketing- en communicatieplannen in uitstekend conceptueel en creatief werk. We brainstormen, ontwerpen, kiezen vorm en inhoud, kleur en toon. Al dit in lijn met uw marketing- en communicatieplannen. Met als resultaat: werk dat raakt en wérkt voor uw merk.

Adresgegevens

  • Feruzzi bv
  • Dreef 6-H
  • 7202 AG Zutphen

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij Feruzzi bv

Arnold Jansen

Arnold Jansen


Directeur

Lees meer over Arnold

Bedrijfslocatie