Bedrijven Gelderse Business Club

ING Bank

ING Bank

ING Business Banking richt zich op de midden en grootzakelijke markt, zowel op de private bedrijven als op instellingen in de (semi-) publieke sfeer. Maatwerk staat centraal in het concept, waarmee de bank zich nadrukkelijk wil onderscheiden.

U kunt bij de ING terecht voor brede en vooral actuele kennis over uw branche en u heeft op www.ing.nl/zakelijk directe toegang tot belangrijke informatie. Tevens staat de ING voor u klaar om u persoonlijk advies te geven bij complexe financiële vraagstukken. 

De nieuwe dienstverlening gaat uit van de wijze waarop u als ondernemer uw bankzaken het liefst regelt: Zelf als het kan, met deskundig en persoonlijk advies als dat wenselijk is. De organisatie van de ING is nu zodanig ingericht dat wij u als ondernemer voortaan nog beter van dienst kunnen zijn en de ondernemer die bankiert bij de ING meer waar voor zijn geld krijgt.

De grotere bedrijven, de klanten van Business Banking hebben een eigen relatiemanager die uw bedrijf goed kent en specialistische kennis kan inroepen en daardoor goed in staat is om gericht te adviseren over soms ingewikkelde producten. De portefeuilles van de relatiemanagers zijn gerichter geworden, waardoor zij meer tijd hebben voor de klant. Dit komt de kwaliteit van het advies ten goede, waarmee het bedrijf zijn voordeel kan doen.

 

 

Adresgegevens

  • ING Bank
  • Stationsstraat 178
  • 7311 MJ Apeldoorn

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij ING Bank

Ron Jager

Ron Jager


Rayondirecteur Zakelijk Veluwe en Achterhoek

Lees meer over Ron

Bedrijfslocatie