Bedrijven Gelderse Business Club

ING Private Banking

Branche: Private Banking
ING Private Banking

ING Private Banking
Eén aanspreekpunt voor al je vragen en de volle aandacht voor je aspiraties op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk vlak. Een team van specialisten gaat graag met je aan de slag bij een belegd vermogen vanaf € 500.000, een financiering vanaf € 1.000.000 of een spaarvermogen vanaf € 1.000.000.

Breed advies
Jouw wensen zijn het startpunt van een gesprek met één van de private bankers. Altijd. Want dromen en ambities maken ieder mens uniek. Daarna duiken we pas de cijfers in. Omdat de verhalen achter getallen onmisbaar zijn. Zonder verhaal geen koers.

Deskundig investeren

De deskundige dienstverlening van je Private Banker staat altijd tot je beschikking. Zowel op het gebied van financieren als beleggen. Daarnaast kun je vertrouwen op de visie van het bekroonde ING Investment Office. En met de online mogelijkheden in Mijn ING (internetbankieren) blijf je zelf aan het roer.

Klantgerichte innovaties

Onze drang om te blijven vernieuwen heeft al geleid tot innovaties waarmee we dagelijkse bankzaken voor onze klanten makkelijker en veiliger maken. Ook bij Private Banking zijn we continu bezig om de nieuwste digitale middelen te ontwikkelen, zodat onze klanten voorop kunnen lopen.

Beste private bank van Nederland

Afgelopen jaren zijn wij door meerdere partijen verkozen tot beste Nederlandse private bank. Dit vanwege onze onderscheidende klantbeleving, de focus op data en digitale innovaties en onze aandacht voor ondernemers.

 

 

Adresgegevens

  • ING Private Banking
  • Hoofdstraat 50
  • 7311 KD Apeldoorn

Leden werkzaam bij ING Private Banking

Bedrijfslocatie