Bedrijven Gelderse Business Club

Schaapveld Wijnhandel

Schaapveld Wijnhandel

Schaapveld: Beste Wijnwinkel van Nederland! Eind 2009 is de Zutphense wijnhandel Schaapveld door het toonaangevende vakblad Perswijn gekozen als winnaar van de eerste Wijnwinkel van het Jaar verkiezing. De jury is laaiend enthousiast: “Alles klopt bij deze winkel: mooi assortiment in alle prijsklassen, geweldige ambiance en service, toegankelijk en bereikbaar. Echt een uitje en de rit naar Zutphen waard!”

Hét juiste adres voor al uw wijnaankopen Wijnhandel Schaapveld (1916) is gevestigd in een sfeervol, zeventiende-eeuws pand in de Pelikaanstraat. De volledig geklimatiseerde winkel is een begrip in de regio en biedt een ruime keuze aan kwaliteitswijnen uit de hele wereld in elke prijsklasse. Bovendien komen alle wijnen uit eigen import: direct van de wijnboer, geen tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber. Vanuit de winkel wordt geleverd aan particulieren, bedrijven en horeca. 

Wijnproeven en wijngeschenken

Als een van de weinige wijnspeciaalzaken in de regio beschikt Schaapveld over een horecavergunning voor het geven van wijnproeverijen in de winkel. Een wijnproeverij, soms in combinatie met kleine gerechtjes (wijn & spijs), is een goede gelegenheid om ongedwongen, met personeel of met zakelijke relaties, te leren over uw eigen smaakvoorkeur. Daarnaast is Schaapveld specialist in het verzorgen van wijngeschenken. Ons team van vier vinologen staat voor u klaar!

 
 

Adresgegevens

  • Schaapveld Wijnhandel
  • Pelikaanstraat 4-A
  • 7201 DR Zutphen

Contactsgegevens

Leden werkzaam bij Schaapveld Wijnhandel

Tim Hoyinck

Tim Hoyinck


Wijnadviseur

Lees meer over Tim

Bedrijfslocatie