Bedrijven Gelderse Business Club

Voorink Advocaten

Voorink Advocaten

Voorink Advocaten streeft naar een hechte vertrouwensrelatie met zijn cliënten. Onze cliënten zijn ondernemers, overheden, non-profit-organisaties en particulieren. U kunt bij ons in alle vertrouwelijkheid uw volledige verhaal neerleggen. De specialisten van Voorink Advocaten gaan samen met u daarmee aan de slag en staan u optimaal bij. Zowel bij het oplossen van juridische problemen, als bij het voorkomen daarvan.

Als u de stenen levert, dan bouwen wij het huis.

Wij bedenken voor en met u initiatieven en zoeken samen met u naar oplossingen. Met het oog op de kosten bespreken we met u wat u zelf kunt doen. Daar waar nodig nemen wij het voor u over. 

Dat neemt niet weg dat wij ons verantwoordelijk voelen voor de beste behartiging van uw belangen; u kunt volledig op ons rekenen van het begin tot het einde van de zaak.  We denken met u mee met betrekking tot het probleem dat u aan ons voorlegt, maar we denken ook vooruit en kijken ook verder naar uw belangen, ook buiten het te behandelen dossier om.

We kunnen snel en slagvaardig optreden. Daarbij streven wij naar een hoge kwaliteit van ons werk. Onze advocaten leggen zich daarom toe op rechtsgebieden waarin zij heel goed thuis zijn. En om die kwaliteit te kunnen garanderen volgen wij ook cursussen, verzorgen wij zelf cursussen en doen wij aan intervisie op specialisatiegebieden. Tevredenheidsonderzoeken onder onze cliënten laten ons zien waarin we nog kunnen bijsturen in onderdelen van onze dienstverlening. De resultaten van de afgelopen jaren laten een goede beoordeling zien op de punten snelheid, kwaliteit en prijs (goede prijs-kwaliteitverhouding). Cliënten geven aan ons bij een volgend geschil opnieuw te willen inschakelen. Vaste cliënten waarderen al jaren onze werkwijze.

Ons kantoor werd opgericht in 1999 onder de naam Voorink Van den Tooren Van Aanhold Van de Venne advocaten. Sinds 2012 is onze naam Voorink Advocaten

Adresgegevens

  • Voorink Advocaten
  • Zaadmarkt 105
  • 7201 DD Zutphen

Leden werkzaam bij Voorink Advocaten

Frank van Aanhold

Frank van Aanhold


advocaat

Lees meer over Frank

Aleide Hendrikse-Voogt

Aleide Hendrikse-Voogt


Advocaat

Lees meer over Aleide

Bedrijfslocatie