1 juli 2021
Start 12:00 uur

Autorally door het Gelderse landschap

Hof van Gelre , Nieuweweg 38, 7241 EW, Lochem

Autorally door het Gelderse landschap

Autorally door het Gelderse landschap

Opportunistisch zoals we zijn, hebben we de eerste fysieke GBC bijeenkomst weer ingepland. 

Wij organiseren een GBC autorally door het Gelderse landschap. Ben je in het bezit van een speciale auto, oldtimer, cabriolet of ken je iemand die een speciale auto heeft die je kunt lenen? Shine dan tijdens onze GBC autorally! Uiteraard kun je ook deelnemen met 'normaal' vervoer.

Op meerdere locaties zullen we een korte stop maken om een lekker hapje en verfrissend drankje te nuttigen.

Zien wij je op 1 juli a.s. bij de start?


Verzamelen 12.00 uur
We verzamelen bij Hof van Gelre in Lochem. Daar vindt de uitleg van de rally plaats. Het is belangrijk dat iedereen een opgeladen mobiel bij zich heeft en een oplader voor onderweg. Eventueel kan een oplader worden aangeschaft bij de organisatie. Bij Hof van Gelre zal iets lekkers en iets te drinken worden uitgereikt.

Start om 13.00 uur
De eerste equipes starten om 13:00 uur. Voor wie nog nooit een autorally gereden heeft; het is de bedoeling dat je met 2 personen deelneemt. De een rijdt, de ander navigeert 😊.

Er zal een mooie route worden uitgezet in het Gelderse landschap. Er zal een tussenstop worden gemaakt waar ook een versnapering aanwezig zal zijn.

Ca.17.00 uur:
De eerste equipes zullen finishen. De eindbestemming houden we uiteraard nog geheim. Daar zal rond 18.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden met een borrel en een snelle hap.

 

Belangrijke informatie

Donderdag 1 juli 2021
Start 12:00 uur
Hof van Gelre
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem