3 september 2020
Vanaf 17:15 uur

Autorally en nazomeravond bij Jan en Saskia Remmelink

Jan van de Krent Visspecialiteiten & Meer , Zweedsestraat 3b, 7202 CK, Zutphen

Autorally en nazomeravond bij Jan en Saskia Remmelink

Autorally en nazomeravond bij Jan en Saskia Remmelink

Vandaag hebben we een speciaal programma. We starten 's middags met een autorally, speciaal uitgezet voor de Gelderse Business Club en luiden de avond in bij Saskia en Jan Remmelink (Jan van de Krent Visspecialiteiten / Dutch Canadian Food Line).

De ontvangst is om 13:30 uur en tussen 13:45-14:30 uur krijgen alle deelnemers aan de autorally instructie. We rijden langs de mooiste plekken in de Achterhoek.

Nadere informatie volgt.


Jan van de Krent Visspecialiteiten / Dutch Canadian Food Line

Saskia en Jan Remmelink weten alles van vis. Ze zien, voelen en ruiken meteen wat vers is – en dus wat goed is voor hun groothandel en winkel in visspecialiteiten. Zodat je alleen het beste en mooiste product serveert. 

Bij de Dutch Canadian Food Line zijn we dag en nacht in de weer om de horeca van de beste kreeften en verse vis te voorzien. Om verzekerd te zijn van een topproduct, importeren we de kreeften zelf uit Canada. Tweemaal per week wordt onze kreeft rechtstreeks ingevlogen op Schiphol en direct aangevoerd naar Zutphen. Hier verblijven de dieren onder perfecte omstandigheden in geklimatiseerde homaria. Als je vandaag bestelt, serveer je morgen topkreeft uit Canada!

Ook onze vis, schaal- en schelpdieren zijn van ongekend hoge kwaliteit. Zes dagen in de week selecteren we zelf de mooiste producten op de afslag in IJmuiden. Wij kopen Nederlandse, Deense, Noorse en Franse vis bij acht kleinere leveranciers die dagelijks uitvaren. Wat gisteren is binnengevaren, wordt vanavond in het restaurant opgediend.

Belangrijke informatie

Donderdag 3 september 2020
Vanaf 17:15 uur
Jan van de Krent Visspecialiteiten & Meer
Zweedsestraat 3b
7202 CK Zutphen