7 mei 2020
Vanaf 17:15 uur

Lezing van Milou van Elburg

Oranjerie Ruurlo , Stapeldijk 1, 7261 LL , Ruurlo

Innovatie consulent

Lezing van Milou van Elburg

Lezing van Milou van Elburg


Milou van Elburg (1990) is ondernemer en gespecialiseerd in innovatie. Tijdens haar keynote neemt ze haar publiek op humoristische wijze mee in het organiseren van innovatie. Op basis van onderzoek en haar eigen ervaring concludeert ze waarom innovatie zo vaak faalt: we maken dingen waar de doelgroep geen behoefte aan heeft!

Tijdens haar presentatie leert het publiek hoe je dit kan voorkomen. Ze laat de waarde zien van experimenteren, itereren en goedkoop falen. Ze doet dit terwijl ze haar publiek regelmatig een lach op het gezicht bezorgt. Haar verhaal is afgestemd op de doelgroep en toepasbaar voor start-up’s, MKB bedrijven, corporates en overheidsorganisaties.

Als bedrijfskundige met een sterke specialisatie op innovatie spreekt Milou wekelijks voor grote en kleine groepen. Daarnaast helpt ze grote en kleine organisaties met innovatie vraagstukken. Ze werkt intensief samen met onder andere Rabobank, provincie, Avans Hogeschool en een regionale zorgorganisatie. Haar ervaringen verwerkt ze in haar presentatie. Hierdoor is het altijd aansprekend, praktisch, inspirerend en vermakelijk om naar haar te luisteren.

Belangrijke informatie

Donderdag 7 mei 2020
Vanaf 17:15 uur
Oranjerie Ruurlo
Stapeldijk 1
7261 LL  Ruurlo