2 juni 2022
Vanaf 12:30 uur

Bedrijfsbezoek Emsflower - een belevenis in het bloemenparadijs

Emsflower Erlebnispark, Carl-von-Linne-Str. 1, 48488 Emsburen Duitsland

Bedrijfsbezoek Emsflower - een belevenis in het bloemenparadijs

Bedrijfsbezoek Emsflower - een belevenis in het bloemenparadijs

Speciaal voor alle GBC leden organiseren wij een bijzonder bedrijfsbezoek bij een enorm groot internationaal bedrijf.

"Emsfower" is de grootste kwekerij van Europa in pot- en perkplanten met bezoekerspark, gelegen in Duitsland direct over de grens. Bijna onvoorstelbaar: De kwekerij produceert elk jaar maar liefst 300 miljoen planten en 4,6 miljoen kg tomaten op een oppervlakte van 882.000 m2. De planten worden geleverd aan de groothandel, super- en bouwmarkten.

In het geheel overdekte Erlebnispark nemen we een kijkje achter de schermen van de kwekerij en daarmee de bedrijfsvoering.

 


Onze planning

We vertrekken om 12.30 uur vanaf een nader te bepalen verzamelplaats met de bus naar Emsflower GmbH te Emsbüren. De busrit zal ongeveer 1,50 uur duren en wij zorgen voor een lekkere lunch in de bus.

Bij aankomst zullen we worden ontvangen met koffie/thee en een heerlijk stuk gebak. Daarna worden wij in ongeveer 1,50 uur rondgeleid waarbij wij informatie over de verschillende soorten snijbloemen en groenten zullen krijgen. Ontdek leuke wetenswaardigheden over de prachtige vlinders. De tour zal zich vervolgen naar de productiehal van de kwekerij. We komen meer te weten over de productie, logistiek, bedrijfsvoering en energie van Europa's grootste kwekerij.

We krijgen de gelegenheid om na te praten in het restaurant bij Emsflower onder het genot van een hapje en een drankje. Aansluitend maken wij gebruik van een maaltijd bij Emsflower voordat we weer terugkeren richting Nederland. De bus vertrekt weer retour rond 18:45 uur. We verwachten rond 20.15 uur terug te zijn bij ons eigen vervoer om huiswaarts te keren. 

Waar is deze locatie?

Belangrijke informatie

Donderdag 2 juni 2022
Vanaf 12:30 uur
Emsflower Erlebnispark
Carl-von-Linne-Str. 1
48488 Emsburen Duitsland