4 november 2021
Vanaf 17:15 uur

Lezing - Milou van Elburg

Hof van Gelre, Nieuweweg 38, 7241 EW Lochem

Lezing - Milou van Elburg

Lezing - Milou van Elburg

Zo doen we dat nu eenmaal-allergie

Zo doen we dat nou eenmaal? Nou, niet dus. Met die instelling kom je nooit tot innovatie. Mijn kracht is om de status quo te bevragen en met nieuwe ideeën te komen, zonder de olifant in de porseleinkast te zijn. Ik werk altijd vanuit de problemen en behoefte van de doelgroep.

 

Mijn bedrijf: Emfy

Met bewezen methodieken helpt Emfy jouw bedrijf succesvol innoveren! De markten voor bestaande producten en diensten zijn niet oneindig. Jouw klanten willen constant nieuwe oplossingen die nog beter aansluiten bij hun behoeftes. Jij bent op zoek naar nieuwe verdienmodellen die jouw business future-proof maken. Lean Startup, Design Thinking, Growth hacking en Design Sprints zijn er om klantgericht te innoveren en te groeien. Niet de techniek, maar jouw klant staat centraal. Alleen voor start ups en corporates? No Way!

 

It’s all about execution: good execution!

Iets doen en dat goed doen. Innovatieve ideeën zijn overal. Iedereen kan een boek lezen en roepen ‘we gaan experimenteren’. Dat ook echt doen en goed doen is zeldzamer. Daar help ik bedrijven bij. Sector of bedrijfsgrootte maakt niet uit. Het is overal nodig!

 

Wel een grote rugzak

Ondanks mijn backpack haat, heb ik wel een grote rugzak. Ik leer nou eenmaal graag en stop al die kennis, tools en skills erin. Ik krijg jeuk van die consultants die iedere situatie in hetzelfde modelletje proberen te proppen. Situaties zijn divers. Daarom is mijn rugzak groot.


Waar is deze locatie?

Belangrijke informatie

Donderdag 4 november 2021
Vanaf 17:15 uur
Hof van Gelre
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem