6 februari 2020
Start 17:15 uur

Lezing van Armand Sol

Boetiek hotel BonAparte, Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem

Lezing van Armand Sol

Lezing van Armand Sol

De demystificatie van growth hacking en data science.


Organisaties als Google en Booking.com zetten grote stappen als het gaat om groei en kunstmatige intelligentie. Ook dichter bij huis maken organisaties als Wehkamp en TradeCast TV in Zwolle dankbaar gebruik van growth hacking en data science technieken. Dat is interessant, maar wat zijn de eerste stappen om zover te komen?

Armand neemt je mee in de complexe wereld van pioniers op het gebied van growth hacking en data science en maakt concreet welke stappen jij kan zetten om niet achter te blijven.

Met ruim 10 jaar ervaring in digitale marketing, communicatie & systeembeheer vindt deze millennial het heerlijk om bruggen te slaan tussen juristen, marketeers en IT’ers. Hij deed dat onder andere bij Port of Amsterdam, ENGIE en de Rabobank. Op dit moment richt Armand zich op het beschikbaar maken en verwerken van realtime energie-inzicht, en het vertalen van data-inzichten naar concrete business cases.

Verwacht deze avond een kijkje in de wereld van de datapioniers, stel een routekaart op voor innovatie en ga vol inspiratie aan de slag met je eigen data.

Waar is deze locatie?

Belangrijke informatie

Donderdag 6 februari 2020
Start 17:15 uur
Boetiek hotel BonAparte
Lochemseweg 37
7244 RR Barchem