5 oktober 2017
Vanaf 17:15 uur

Lezing van Helene Oosterhuis

Hof van Gelre, Nieuweweg 38, 7241 EW Lochem

Lezing van Helene Oosterhuis

Lezing van Helene Oosterhuis

Als jij succesvol jezelf bent dan haal je meer uit jezelf en de mensen om je heen. Dé sleutel tot een krachtig, succesvol en authentiek bestaan. Alleen succesvol jezelf zijn, is soms een uitdaging zeker in relatie met anderen. Hoe ga je om met veranderingen? Je doet iets wat je niet wilt of je wilt iets en je doet het niet. Hélène geeft je de sleutel gebaseerd op neuropyschologie, gedragswetenschap, eeuwenoude wijsheden en persoonlijke ervaringen. De interactieve en innovatieve lezing is met kennis, humor en openheid. Wil je ook de sleutel?

Hélène is een verfrissende spreker, zonder powerpoint en langdradig taalgebruik weet ze haar publiek te boeien. Ze neemt het publiek met een koffer mee in de wereld van succesvol jezelf zijn. Een lezing met een vleugje cabaret, veel interactie, kennis en gevoel. Zij is auteur van het boek Ken je mij? Hélène is ook oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way. Een stichting die zich inzet voor vrouwen met een sociaaleconomische achterstand, powervrouwen in een dip.

Na 20 succesvolle jaren in de financiële dienstverlening gooide Hélène Oosterhuis het roer om. Van een topinkomen ging zij naar nul, om weer opnieuw te ontdekken waar ze energie van kreeg. Stapje voor stapje onderging zij de transformatie van denken naar voelen. Zij ging van controle houden over haar gevoel tot voelen wat haar controleert. Ze heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar beïnvloeden van je mind en de kracht van emoties. Zij is een veelgevraagd spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, mindset en gedragsverandering.

Hélène is gekozen uit 100 sprekers als Keynote spreker bij MPI Nederland op het Content event.

Waar is deze locatie?

Belangrijke informatie

Donderdag 5 oktober 2017
Vanaf 17:15 uur
Hof van Gelre
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem