6 juni 2019
Vanaf 17:15 uur

Lezing van Kaj Morel

Oranjerie Ruurlo, Stapeldijk 1, 7261 LL Ruurlo

Lezing van Kaj Morel

Lezing van Kaj Morel

Kaj Morel – pionier betekeniseconomie, identiteitsmarketingexpert, organisatieadviseur

Motto: ”Ik geloof in de kracht van echt en oprecht!”

Kaj Morel (1971) is pionier van de betekeniseconomie, identiteitsmarketingexpert en organisatieadviseur. Na zijn studie sociale- en organisatiepsychologie (cum laude) werkte hij tot 2007 aan de Technische Universiteit van Delft voor de faculteit van het Industrieel Ontwerpen waar hij in 2000 promoveerde. Gegrepen door te denken vanuit identiteit en betekenis ontwikkelde Kaj zich tot een strategisch organisatieadviseur gespecialiseerd in identiteitsmarketing en betekeniseconomie. Met zijn huidige bedrijf De Zaak van Betekenis zet hij zich in om gezamenlijk een samenleving te realiseren – de betekeniseconomie – waarin organisaties zich bewust zijn van hun betekenis voor anderen en actief bezig zijn om deze te vergroten.

Kaj heeft twee toegankelijke en laagdrempelige boeken over identiteitsmarketing en de betekeniseconomie geschreven. Het meest recente ‘Tijd voor de betekeniseconomie, het verhaal over onze economie dat ze je nooit vertellen’ is in april 2018 verschenen.  

Deze lezing van Kaj raakt je omdat hij zelf doorleefd heeft wat hij vertelt en staat voor zijn boodschap. Hij inspireert je omdat je altijd nieuwe inzichten meekrijgt in combinatie met praktische hulpmiddelen om deze inzichten toe te passen in je eigen leven. De werkelijke impact van zijn verhaal ervaar je vaak pas dagen of weken later. Dan weet je dat betekenisdenken ook jou gegrepen heeft.

Waar is deze locatie?

Belangrijke informatie

Donderdag 6 juni 2019
Vanaf 17:15 uur
Oranjerie Ruurlo
Stapeldijk 1
7261 LL  Ruurlo